(ВІДЕО) Морська охорона – на хвилях об’єктивності

НАЗАД
13 лютого 2022 14:39

13 лютого відзначається Всесвітній день радіо. Дата обрана тому, що саме в цей день у 1946 році вперше вийшло в ефір «Радіо ООН», яке мовило зі штаб-квартири Організації Об’єднаних Націй

За допомогою радіо інформація доходить у найвіддаленіші місця планети. Важко переоцінити роль радіо в надзвичайних ситуаціях: коли на межі XIX і XX століть зазнав аварії пароплав «Масенс», під час рятувальної операції вперше успішно застосували радіозв’язок, завдяки чому людей з борту судна, яке тонуло вдалося врятувати.

У повсякденні моряків-прикордонників радіо – це спосіб комунікації, передачі даних, впливу на правопорушників. Словом, надійний зв’язок із берегом, в тактичній групі, із взаємодіючими структурами і організаціями. А також спосіб попередження, опитування, припинення правопорушень, прийняття сигналів про потребу у допомозі.

Сьогодні, коли навколо відчувається напруженість, бажаємо залишатися добре поінформаованими, на хвилях об’єктивності і віри в перемогу!

Тим часом Морська охорона на службі, має достатню озброєність, високу бойову підготовку та патріотизм, щоб забезпечити надійний захист кордону. І запорукою цьому у радіоефірі лунає: «Слава Україні! Героям слава!»

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси